Sport

Rio – Karakas és Ungvári is a vigaszágon

Rio de Janeiro | Az 57 kg-os cselgáncsozó Karakas Hedvig kikapott harmadik mérkőzésén, Ungvári Miklós szintén. Ezzel a vigaszágra kerültek, a legjobb esetben még bronzérmet szerezhetnek.
MTI

2016. augusztus 8. 21:09

A 2012-es londoni játékokon ötödik dzsúdós a türkmén Rusana Nurjavova és a kanadai Catherine Beauchemin-Pinard után a hazai közönség előtt szereplő, világbajnok Rafaela Silvával szállt szembe, akit eddig egyszer legyőzött, háromszor viszont kikapott tőle. Ötödik összecsapásukon a brazil vazaarival nyert.
A 26 éves, világbajnoki harmadik Karakas a vigaszágon a tajvani Lien Csen-linggel találkozik, ma este fél kilenckor.
 
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós szintén negyeddöntős mérkőzésén, ezzel ő is a vigaszágra került. A 2012-es londoni játékokon ezüstérmes ceglédi dzsúdós a portugál Nuno Saraiva és a holland Dex Elmont után az idén Európa-bajnok azeri Rustam Orujovval találkozott, akit eddig egyszer megvert, kétszer viszont kikapott tőle. A negyedik meccset is az azeri nyerte, méghozzá vazaarival. A 35 éves magyarra a bronzéremig tartó vigaszágon fél kilenc után elsőként az amerikai Nicholas Delpopolo vár, akit legyőzött eddigi egyetlen mérkőzésükön.
 

 

Önnek ajánljuk
Frissítve

Percről percre: országszerte tüntetnek a Kuciak-gyilkosság évfordulóján

Kiska: Az Alkotmánybíróság az ország legfontosabb és legbefolyásosabb intézménye

A hasznos mikroorganizmusok szerepe egészségünk megőrzésében

Egy apa harca az igazságért

Galántán elmarad
 az U13-as teremtorna

Frissítve

A NAKA Alsóhatáron - gyilkosság gyanúja miatt őrizetben a polgármester

Legfrissebb galériák
Olvasta már?