Remény a továbbjutásra

Koprivnica. Szombaton és vasárnap rendezték a labdarúgó UEFA Intertotó-kupa harmadik fordulójának első mérkőzéseit. A Spartak Trnava Koprivnicában lépett pályára és pontot szerzett a horvát Slaven Belupo együttese elleni meccsen; ez továbbjutási reményre ad jogot a szombati visszavágó előtt.
KOPRIVNICA–TRNAVA 0:0.

Koprivnica. Szombaton és vasárnap rendezték a labdarúgó UEFA Intertotó-kupa harmadik fordulójának első mérkőzéseit. A Spartak Trnava Koprivnicában lépett pályára és pontot szerzett a horvát Slaven Belupo együttese elleni meccsen; ez továbbjutási reményre ad jogot a szombati visszavágó előtt.

KOPRIVNICA–TRNAVA 0:0. A nagyszombatiak a következő összeállításban játszottak: Kamenár–Hrabal, Staňo, Poljovka, Šimko–Fall (62. Hodúr), Ďuriš, Kopúnek, Ujlaky, Husár (77. Kožuch)–Kriss (90. Masaryk). A vendégek nagyon ügyeltek arra, hogy ellenfelük ne kerüljön nyomasztó fölénybe, így a hazaiak csak fokozatosan vették át a játék irányítását, de az első félidőben nem kerültek helyzetbe. Ellenkezőleg, gólt kaphattak volna, Kriss nagy lehetőséget puskázott el. A szünet után a Koprivnica előtt adódott az egyetlen gólszerzési lehetőség, de a nagyszombatiak újonc kapusa, Kamenár bravúrral tisztázott.

Jozef Vukušič, a Trnava trénere mondta: „Kiegyenlített játékot hozott a találkozó, s úgy gondolom, a döntetlen igazságos. A szünet után beszorítottak bennünket a hazaiak, mezőnyfölényben futballoztak, de érzésem szerint nekünk adódtak helyzeteink a gyors kontrák után. Az összecsapáson nyilvánvaló volt, hogy védekezésre helyeztük a hangsúlyt, így szokott ez már lenni kupamérkőzésen az ellenfél pályáján.”

Érdekesebb eredmények: Thun (svájci)–Hamburg 2:2, Schalke 04– Skopje 5:0, Liberec–Roda Kerkrade 1:0 (öt szlovák játékos is pályára lépett a vendéglátók csapatában: Šinglár, Valachovič, Hološko, Hodúr, Ančic), Zlín–Atletico Madrid 2:4, Genk–Dortmund 0:1, Villareal–Szpartak Moszkva 1:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?