Real: Bale első mesterhármasa

<p>Gareth Bale, a nyáron rekordösszegért vásárolt walesi szélső megszerezte első mesterhármasát a Real Madridban. A Cristiano Ronaldót sérülés miatt hiányoló fehér balett a Valladolidot verte otthon 4-0-ra. Nézze meg a gólokat!</p>

100 (vagy 91 millió) euróért érkezett a nyáron a Tottenhamtól. A walesi szélső volt az év - és talán a történelem - legdrágább igazolása, ám eddig adós maradt a jó szerepléssel. Szombaton Gareth Bale a Valladolid ellen már csillogot: megszerezte első realos mesterhármasát. 

A fehér balettből hiányzott a két hete megsérült Cristiano Ronaldo. "Amint belőttem a második gólt, vágytam a harmadikra is" - mondta a meccs után Bale. A Real 2-0-as félidő után 4-0-ra nyert a Santiago Bernabéuban.

A szélső a szezonban hetedszer szerepelt a Real kezdőcsapatában (ezen felül kétszer csereként lépett pályára), s ez volt a kilencedik találata fehér mezben. Hét gólt a La Ligában, kettőt a BL-ben szerzett. A spanyol liga góllövőlistáját csapattársa, C. Ronaldo vezeti 17 találattal, a hetek óta sérült s a szezon elején kisebb hullámvölgyben lévő Lionel Messi (FC Barcelona) 8 gólos. 

A ligában a Real 37 ponttal harmadik, a táblázatot 40 ponttal vezető FC Barcelona vasárnap este játszik rangadót a Bilbao otthonában. 


Real Madrid 4-0 Valladolid (All Goals) 30.11... by ourmatch

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?