Radványi: Sajnos, összeomlottunk a második félidőben

<p>Nem így képzelte Radványi Miklós az NB I-es bemutatkozását a mezőkövesdi kispadon. A bennmaradásért küzdő csapata odahaza 5:1-re kikapott a listavezető Honvédtól. A 48 éves edzőt kérdeztük.</p>

Miként értékeli a mérkőzést?

Legszívesebben csak az első félidőt értékelném. Jól kezdtünk, azt kértem a csapattól, hogy agresszívan játsszon. Ezt mintegy hetvenöt százalékban teljesítette is, így a szünetig meg voltam elégedve a játékkal, mert vezettünk az éllovas ellen. Sőt, az első félidő hajrájában Molnár lábában volt a második gólunk. Sajnos, kimaradt a helyzet. A második játékrészben azonban hamar gólt kaptunk, utána már félve játszottunk, és végül a Honvéd kivégzett minket. Látszott, hogy Marco Rossi védencei nem véletlenül vezetik a tabellát.

Mikor érezte, hogy elvesztik a meccset?

Úgy gondolom, a második gól után adtuk fel, amikor mi ziccert hibáztunk, az ellentámadásból pedig vezetést szerzett az ellenfelünk. Utána a kispestiek úgy mentek át a középpályánkon, mint kés a vajon. Sajnos, összeomlottunk a második félidő közepére. Ilyen még nem történt meg velem edzői pályafutásom során. Davide Lanzafamét az első félidőben jól tartottuk, akkor nem volt veszélyes, de a második félidő alapján talán élete legkönnyebb meccse volt, parádésan futballozott. Nem hiába tartják az NB I legjobb játékosának. Ráadásul pazar gólt lőtt, csakúgy, mint Bobál.

Min kell elsősorban javítani?

Sajnos, sok mindenen. Nemcsak mentálisan, de taktikailag és fizikálisan is problémák vannak a csapatnál. Rendkívül nehéz helyzetben vagyunk, sok munka vár még ránk, ám nem szabad feladnunk. Hinnünk kell abban, hogy ez a hajó még nem ment el, bár nagyon nehéz a sorsolásunk.

Szombaton Debrecenben ki-ki meccsen a Diósgyőrrel találkoznak.

A kiesés szempontjából rendkívül fontos ütközet vár ránk, de ezúttal több időm lesz a csapat felkészítésére, mint a legutóbb volt. Bízom benne, hogy a pénteki edzésen megsérült Diallóra is számíthatok, és nem jövünk haza üres kézzel Debrecenből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?