Pulev vádol, Klicsko perel

Szófia |

<p>Doppingvádakkal illette az őt tíz napja legyőző Volodimir Klicskót a bolgár Kubrat Pulev, mire az ukrán bokszfenomén ügynöksége pert indított ellene.</p>

Klicsko november 15-én kiütéssel nyert az addig veretlen Pulev ellen Hamburgban, megvédve nehézsúlyú világbajnoki címét a Boksz Világszövetségnél (WBA), a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF), a Boksz Világszervezetnél (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezetnél (IBO).    Pulev közölte, többször is meglátogatták a doppingellenőrök a meccs előtt, miközben ellenfele egyetlen szűrésen sem esett át.    "Tisztelem, mert világbajnok, de láttam a piszkos trükkjeit is" - mondta a bolgár bokszoló, aki a csata előtt nem ment el a sajtótájékoztatóra, mivel stábjából csak három ember lehetett jelen. Pulev hozzátette, Klicsko csak színlelte azt a szeptemberi bicepszsérülését, amely miatt későbbre kellett halasztani az összecsapásukat.    Az ukrán sztár ügynöksége, a K2 válaszul pert indított Pulev ellen.    Klicsko pályafutása 66. profi találkozóját vívta, ez volt a 63. győzelme, ebből 54-et kiütéssel szerzett. Három veresége közül a legutóbbit több mint tíz éve, 2004 áprilisában szenvedte el, azóta szinte megszorítani sem tudták riválisai. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?