Pontrablásra készül a DAC

Dunaszerdahely |

<p>Szombat este (19.30) a Senica otthonában lép pályára a DAC futballcsapata a Corgoň Liga 28. fordulójában. Egy hete mindkét csapat idegenben jeleskedett, a dunaszerdahelyi együttes Máriatölgyesen emberhátrányban döntetlenezett, míg az erdőháti gárda Nagyszombatban győzött.</p>

Harmadszor találkoznak a csapatok a bajnokságban, eddig mindkétszer a vendégsiker született, augusztusban Senicán (0:1) Homola, novemberben Dunaszerdahelyen (1:2) pedig Adiaba öngólja döntötte el a meccset. Attól nem kell tartaniuk a sárga-kékeknek, hogy az utóbbi megismétli találatát, hiszen három kameruni társával együtt hétközi nyilatkozataikért kizárták őket a keretből.
„Sajnos, Marcin, Kazlauskas, Seelaus, valamint Pajics eltiltás, Sariyar pedig sérülés miatt nem szerepelhet. Nagyon nehéz lesz őket pótolni, de bízom benne, hogy lelkes, odaadó játékkal pontot rabolhatunk. Ugyanis az újonc idegenben lényegesen jobb teljesítményre képes, mint odahaza -mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC másodedzője. - Akkor vannak problémái a Nečas-legénységnek, ha alkotnia kell. Kiegyensúlyozott csatát várok, mi várhatóan 4-4-1-1-es taktikai felállásban lépünk pályára, Koejoe mögött a felépült Bajevski jut szóhoz.“
Kurt Garger vezetőedző 16 futballistát vitt magával a mai bajnokira: Novota, Kuru-Helísek, Majus, Varga, Palla, Nikolic, Michellini, Halimi, Yavarzade, Bajevski, Koejoe, Wau, Németh Krisztián, Németh Zsolt, Lénárth.
A hétközben visszatért Nikolic (akinek a felesége a múlt héten szült), s várhatóan helyet kap a kezdőcsapatban. Értesüléseink szerint valószínűleg az Egidijus Majus, Velimir Varga kettős kap játszik a védelem tengelyében.
A Senica egy hete nagy meglepetésre Nagyszombatban 2:1-re nyert, s az újonc háza táján biztosra veszik a mai győzelmet. „Ha úgy focizunk, mint a Spartak otthonában, akkor simán begyűjtjük a három pontot“ - hangsúlyozta Juraj Piroska, aki eldöntötte a legutóbbi bajnokit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?