Piroslott Marcelházán

Marcelháza. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának 11. fordulójában érdekes eseménysorozat szemtanúi voltak a nézők Marcelházán, ahol a hazaiak a csekeiket fogadták. A meccs a 82. percben, 3:0-ás hazai vezetésnél idő előtt fejeződött be. A korai zárórának prózai oka volt.

Marcelháza. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának 11. fordulójában érdekes eseménysorozat szemtanúi voltak a nézők Marcelházán, ahol a hazaiak a csekeiket fogadták. A meccs a 82. percben, 3:0-ás hazai vezetésnél idő előtt fejeződött be. A korai zárórának prózai oka volt. A vendégcsapat játékosainak a száma ugyanis a hajrában hét alá csökkent. Tudósítónk elmondása szerint nyolc perc leforgása alatt, 1:0-ás hazai vezetésnél három vendégjátékos kapott piros lapot Krilek bírótól, aki nem nézte tétlenül a sokat reklamáló csekeiek sportszerűtlen megnyilvánulásait. A vendéglátóknak sikerült hármas emberelőnyüket kihasználniuk, újabb két találatuknak köszönhetően már nyeregben érezték magukat. Közben további szereplő kényszerült idő előtt elhagyni a játékteret, ezúttal a hazai Péntek orra előtt villant a piros lap. A folytatásban a vendégcsapat sakkhúzásain derült a közönség. Gyors egymásutánban ketten jelentettek sérültet. Mivel a csekeiek száma hét alá csökkent, a bíró véget vetett a találkozónak. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?