Peu megtalálta a góllövő cipőjét

Véget vetett öt hete tartó nyeretlenségi sorozatának a somorjai együttes, amely a II. labdarúgóliga felsőházi rájátszásának 5.

Véget vetett öt hete tartó nyeretlenségi sorozatának a somorjai együttes, amely a II. labdarúgóliga felsőházi rájátszásának 5. fordulójában küzdelmes mérkőzésen győzte le 3:2-re a zólyomiakat.

Ezúttal elmaradt az óvatos tapogatózás és kivárás, mert mindkét csapat nagy vehemenciával vetette magát a játékba. Az Anton Jánoš– Geri Gergely-edzőpáros a vendéglátók fegyverét vetette be: szoros emberfogást alkalmaztak, jól zárták le saját térfelüket, és gyors ellentámadásokban bíztak. Ám ez a taktika sem szegte a Fluminense hagyományos csíkos mezében parádézó hazaiak kedvét. Különösen a brazil vendégjátékosok igyekeztek villogni a mérkőzésre ellátogató pozsonyi nagykövetük előtt.

A 7. percben Lucas Peut hozta helyzetbe, aki félfordulatból kilőtte a bal alsó sarkot – 1:0. Nem sokkal később Čertík ívelte be a labdát, Poser kiindult a kapujából, majd megtorpant, Staško pedig elegánsan átemelte a hórihorgas, a későbbiekben is többször bizonytalankodó hazai hálóőrt – 1:1.

Szünet után még nagyobb sebességre kapcsoltak a csapatok. Az 54. percben Lucas látványos cselekkel került gólhelyzetbe, amikor az ötösön felvágták. A büntetőt Peu magabiztosan értékesítette – 2:1. A zólyomiak ismét gyorsan egyenlítettek, miután a játékvezető szerint Záhumenský szabálytalanul szerelt a tizenhatoson belül, ezért újra a tizenegyespontra mutatott, de az ellenkező oldalon. Staško is könyörtelen ítéletvégrehajtónak bizonyult – 2:2.

A hajrában valósággal megszállták az ellenfél tizenhatosát a hazai kék-fehérek. Többször jutottak ziccerig, de ismét a brazil csatár talált be, aki öthetes gólcsendje után mesterhármasnak örülhetett – 3:2. A nem túl színvonalas, viszont mozgalmas találkozón az STK megérdemelten húzta be a három pontot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?