Sport

Patasi Oszkár hatodik Európa-bajnoki érme

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKusadasi/Nagymegyer. Tavaly nem állt csatasorba a kontinensviadalon, idén bronzéremmel tért haza a törökországi Kusadasiból, a veterán súlyemelők 23. Európa-bajnokságáról a nagymegyeri Patasi Oszkár, aki ezúttal szólistaként utazott a tengerparti üdülőközpontba.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. június 10. 19:00

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Kusadasi/Nagymegyer. Tavaly nem állt csatasorba a kontinensviadalon, idén bronzéremmel tért haza a törökországi Kusadasiból, a veterán súlyemelők 23. Európa-bajnokságáról a nagymegyeri Patasi Oszkár, aki ezúttal szólistaként utazott a tengerparti üdülőközpontba. „Sajnos, idén először fordult elő, hogy a nevezési határidő lejártáig a részvétellel kapcsolatban nem tudtunk közös nevezőre jutni a társakkal, így önköltséges turistaként vettem részt a megmérettetésen” – nyilatkozta az előzményekről a csallóközi tárcsanyűvő, aki az 50–54 évesek korosztályában viaskodott a tárcsákkal, az ellenfelekkel.

Egyébként a besztercebányai Igor Gurskýval ketten képviselték Szlovákiát a rendezvényen, melyen kilenc korcsoportban és nyolc súlycsoportban 300 versenyző csatázott az érmekért. Az erős és népes mezőnyben a szakítás után még öt versenyzőnek, köztük a nagymegyeri csúcsemelőnek volt beleszólási lehetősége az éremcsatákba. „Nagy küzdelem végén holland győztes neve került a krónikába. A második helyért egy fehérorosz ellenféllel vívtam ádáz csatát, végeredményben egy kiló döntött vetélytársam javára. Bronzérmem értékét növeli, hogy segítő nélkül kellett a verseny taktikai és végrehajtási részét megoldanom. Bízom benne, hogy a folytatás sikeresebb lesz” – tájékoztatott a részletekről Patasi Oszkár, aki az Európa-bajnokságokon eddig hat érmet gyűjtött be. Mérlege: két arany-, egy ezüst- és három bronzérem. (ái)

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Benes

Beneš-dekrétumok: bocsánatra, kárpótlásra várunk

Komárom

Elindult a határforgalom monitorozása a komáromi átkelőnél is

Elértéktelenednek a lakások a lepusztult környezet miatt

Sorsukra hagyták a gadóci pedagógusokat

Ha ideje engedi, a fiatal művész kassai műtermében dolgozik saját alkotásain

Börtönfalak mögött érzi magát a legszabadabbnak

rr

Tíz évet is kaphat a kamionsofőr, aki megpróbált áthajtani a kerékpáros hídon

Hagia Sophia

Erdogan elrendelte az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítását

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.