Pačinda a DAC-hoz igazolt

Dunaszerdahely |

<p>A DAC futballklub tegnap leigazolta a kassai MFK-ból érkező Erik Pačindát, a 26 esztendős támadó középpályás &ndash; 93 élvonalbeli meccsen 19 gólt lőtt &ndash; hároméves szerződést írt alá.</p>

Mivel elmaradt a sárga-kékek vasárnapra tervezett Ferencváros elleni felkészülési mérkőzése, a csallóközi futballisták egymás között játszottak 2x35 perces edzőmeccset. A találkozón a tesztelt játékosok közül szóhoz jutott a 20 éves magyar Bolyki Andor (legutóbb Rehden – német IV. liga), a 18 éves szerb Njegos Janjusevics (FK Bezsanija – szerb II. liga), a győri ETO akadémiájáról visszatért 17 esztendős Sandal Dominik, a 19 éves francia Yves Simon Pambou (a Serie B-ben játszott), a 26 éves elefántcsontparti Zié Diabate (Dijon), valamint a 27 éves Jiří Jeslínek (Celje). Bemutatkozott a napokban Besztercebányáról szerződtetett 19 éves Róbert Polievka is. Az ifjúsági csapatból Jozef Olejník és Polák Attila kapott lehetőséget. Az előbbi egy rossz mozdulat után bokatörést szenvedett, hosszú kényszerpihenő vár a tehetséges kapusra. A korábban próbált futballisták közül Lukáš Jánošíktól, Tomáš Okleštěktől, Bronislav Stáňától és Alan Kováčtól már a múlt héten elköszöntek a dunaszerdahelyiek. Tévesnek bizonyult a Tomislav Maric vezetőedző által adott információ Imrich Bedecs érkezéséről, a szenci középpályást a Baník Ostrava teszteli. A dunaszerdahelyiek jelenleg hazai környezetben gyakorolnak, szombaton 11 órától felkészülési meccset játszanak Szencen a helyi II. ligás együttessel. Az összecsapás után belái edzőtáborozásra utazik a DAC, a július 3-ig tartó edzőtábor során két edzőmeccset játszik, június 30-án a cseh ligaújonc Olomouccal, két nappal később pedig a második vonalbeli alsókubini csapattal találkozik.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?