Ötvenkét győztes az Oyama-emlékversenyen

Markovics János
Csallóközaranyos |

Két ország közel kétszáz karatékája nevezett a XI. Sosai Oyama-emlékversenyre. 

„Összesen 52 kategóriában hirdettünk győztest. Magyarországi és szlovákiai versenyzők léptek a küzdőtérre a kezdők és haladók között. A Seishin Karateklub 11 első, 12 második és 22 harmadik helyet szerzett – tájékoztatta lapunkat Markovics János klubelnök, a Szlovák Shinkyokushin Karateszövetség elnöke. – Első alkalommal volt a csallóközaranyosi Kóczán Mór Sportcsarnokban az alapítónk tiszteletére rendezett viadalunk. Sosai Oyama, a kyokushin karate megalapítója huszonöt éve hunyt el. Ő volt a világszervezetünk megálmodója, sorainkban jelenleg 100 országban több mint 100 ezer tagot tartanak számon.” Jelen voltak a szervezet válogatott versenyzői – Hupian Krisztina, Markovics Ádám, Jakab Adrienn, Kurcsík Márk, Pulay Attila (Keszegfalva) és Cserepes Zoltán (Nemesócsa). Június végén ők képviselik Prágában a Seishin Karate Klubot és az országot az Európa-bajnokságon. Kik szereztek elsőséget Csallóközaranyoson? Lackó Patrik, Ján Rakus, Kurcsík Márk, Dorina Lišková, Szenci Erik (Keszegfalva) Oláh Ákos (Ekecs), Fekete Abigél (Seigi Megyercs), Bödők Beatrix, Garai Márk Mihály (Nemesócsa), Tóth Fábián, Bock Zsófia (Dunaszerdahely) és Pataki Márk (Ekel). „Az év sportolója különdíjat Csallóközaranyosról Kurcsík Márk vette át, 2018-ban kiválóan teljesített, és kitartóan látogatja az edzéseket” – indokolt Markovics János. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?