Ötödször futnak Nemesócsán

nemesócsaifutás

Kisebb jubileumához érkezik szombaton (rajt: 8.00) a nemesócsai futóverseny, amelynek immár ötödik felvonása vár a mezőnyre. És újra a falunap kihagyhatatlan műsorszámaként, ismételten csipes időméréssel. 

„Semmilyen meglepetés nincs előkészítve, ha csak az indulók önmagukat nem lepik meg valamilyen váratlan kiugró teljesítménnyel. Tavaly száznál többen futottak, idén is nagyjából annyi versenyzőre számítunk. És várjuk a címvédőket is – újságolta lapunknak Ravasz Ödön versenyigazgató, akinek a kezében futnak össze a szálak a Komáromi járás 2300-nál kevéssel több lakosú településének térségben is jegyzett sporteseményén. – A gyerekek kezdenek, majd 9 órakor egyszerre rajtol a 3 és a 10 kilométer mezőnye. Várhatóan indul a rövidebbik táv tavalyi győztese, a komáromi Holczhei Dávid, aki múlt héten Csicsón is nyert. Várjuk a legutóbbi női legjobbat ezen a távon, az alistáli Varga Zitát, és a 10 km első helyezettjeit, a tanyi Somogyvári Zsoltot és a gútai Martina Šramkovát is. Ugyanakkor minden érdeklődő verseny- és hobbifutót örömmel fogadunk, s ha kellően felkészültek lesznek, bármelyik címvédőt megelőzhetik. Szervezőként jó időt és színvonalas versenyszámokat várok. Azért lesz egy időpontban a két főszám rajtja, hogy a jelzett nagy meleg kevésbé ártson a futóknak.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?