Olimpiai nap Magyar Imrével

Zsitvabesenyő.

Zsitvabesenyő. Magyar Imre 29-szeres szlovák futóbajnokkal, a falu szülöttével töltötték az olimpiai napot a helyi alapiskolások és óvodások.

Méltó helyszínen, az iskolai sportpályán zajlott falunkban a hagyományos olimpiai nap, melynek a helyi alapiskolák és az óvoda pedagógusai már nyolcadik éve aktív előkészítői és szervezői. Olimpiai himnusszal kezdtünk, a gyerekeket – falunk szülötte, kire méltón büszkék lehetünk – Magyar Imre maratoni futó köszöntötte. Felhívta figyelmüket a mozgás fontosságára, buzdította őket a kitartó sportolásra.

Három kategóriában folyt a verseny: távolugrásban, célba dobásban és futásban. Meghatározta a hangulatot a versenyzők lelkesedése, aktivitása, spontán ujjongása. A kis ovisoknak külön élmény volt, hogy felállhattak a dobogóra, és Imi gratulált nekik az elért eredményekhez. Az oklevél mellé mindenki a polgármester úrtól kis figyelmességet kapott, amely megédesítette a napot, és pótolta az elvesztett energiát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?