Nyolcvanhárom év után lehet Ferencváros-Újpest finálé

<p>A papírforma alapján a címvédő Ferencvárosnak és az Újpestnek van a legjobb esélye arra, hogy bejusson a labdarúgó Magyar Kupa fináléjába.</p>

A párharcok visszavágóján kedden az Újpest Békéscsabára utazik, az első felvonást Nebojsa Vignjevic együttese 2-0-ra megnyerte a Szusza Ferenc Stadionban, így megnyugtató előnnyel várja az összecsapást. A két csapat a bajnokságban kétszer találkozott egymással Békéscsabán, tavaly októberben 3-1-re nyertek a fővárosiak, március 19-én azonban 1-0-ra kikaptak az OTP Bank Ligában sereghajtó riválisuktól.    A másik ágon a címvédő Ferencváros szerdán a Debrecent látja vendégül, az első mérkőzésen gól nélküli döntetlen született, így a hajdúságiaknak egy találat sokat érhet a Groupama Arénában. Ezzel együtt is a zöld-fehérek a találkozó esélyesei, igaz, a két csapat legutóbbi összecsapását Debrecenben a hazaiak nyerték, ezen a találkozón ünnepelhette a Ferencváros története 29. bajnoki címét.    Amennyiben összejön a Ferencváros-Újpest döntő, akkor a két ősi rivális 83 év után játszhat egymással ismét kupafinálét. Magyar Kupa, elődöntő, visszavágók:    kedd:Békéscsaba 1912 Előre-Újpest FC 18.00, v.: Szabó Zs. (az első mérkőzésen: 0-2) szerda:Ferencváros - DVSC-TEVA 18.00, v.: Karakó (az első mérkőzésen: 0-0) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?