Nincs döntés Pinte Attila ügyében

Dunaszerdahely |

<p>Az őszi szezon során csapata egyik legjobbja volt, a jelek szerint azonban a továbbiakban nem tart igényt Pinte Attilára az FK DAC 1904 klubvezetése. Mint arról korábban többször is beszámoltunk, Pinte Attila volt az, aki november végén játékostársai nevében felszólalt az elmaradt meccsprémiumok miatt. A klubvezetők akkor szankciókat helyeztek kilátásba a „rebellis” futballistákkal szemben, akik azt sérelmezték, hogy míg az idegenlégiósok nagy része a szerződésben foglaltak szerint kapja a juttatásokat, az ő prémiumaik kifizetése késik.</p>

A klubvezetés szabotázsnak minősítette a játékosok tiltakozó akcióját, a futballisták ugyanis sztrájkkal fenyegetőztek az utolsó őszi bajnoki előtt. „Néhány focista váratlanul hátba támadott bennünket. A labdarúgók megkapták a szlovákiai viszonyokhoz képest az átlagosnál lényegesen jobb fizetésüket, ám úgy tűnik, ezt nem értékelik. Egy biztos, emberileg nagyon csalódtunk bennük. Még zajlik az idény részletes elemzése, utána levonjuk a konzekvenciákat” – nyilatkozta akkor lapunknak Antal Barnabás.

Pintével az első januári edzésen közölték, hogy ideiglenesen kizárták az A-csapatból. A 37 éves, egykori válogatott labdarúgó továbbra is azon a véleményen van: csapatkapitányként igenis ki kellett állnia a vezetők elé, s nem lát semmi rosszat abban, hogy rákérdezett az elmaradt juttatásokra. „Ha valaki dolgozik, akkor természetes, hogy fizetést vár érte” – véli Pinte.

„Abban maradtunk, hogy hétfőn délelőtt 11 órakor találkozom a klubvezetőkkel a stadionnál. A klubházban azonban senkit sem találtam, csak telefonon üzenték, hogy délután ötkor keressem őket. Telefonáltam délután a megbeszélt időben, akkor azt válaszolták, hogy majd ők jelentkeznek” – válaszolta megkeresésünkre Pinte, aki továbbra sem tudja, milyen tervei vannak vele az FKDAC1904 vezetőségének. Azt azonban valószínűnek tartja, hogy nem utazik a csapattal Dubajba. „Csütörtökön indulnak az edzőtáborba, ha én is rajta lennék a listán, akkor már kérték volna a papírjaimat” – véli az egykori ferencvárosi játékos, aki ősszel 15 mérkőzésen lépett pályára a DAC-ban, s ötször ő viselte a csapatkapitányi karszalagot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?