NHL – Négy kapus "nullázott"

New York |

<p>Négy kapus is hibátlan teljesítményt nyújtott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.</p>

A detroiti Petr Mrazek és a pittsburghi Jeff Zatkoff NHL-pályafutása első, a vancouveri Roberto Luongo 64., míg a philadelphiai Ray Emery - akit az előző napon verekedésért végleges kiállítással sújtottak - 15. kapott gól nélküli összecsapásán van túl.     A New York Rangers csatára, Derek Stepan mesterhármast ütött a Carolina elleni 5-1-es siker alkalmával. A 12 diadallal és 1 vereséggel álló Colorado Avalanche kihasználta a San Jose Sharks hazai botlását, és a mezőny élére ugrott a Montreal Canadiens legyőzését követően. Eredmények:Winnipeg Jets-Chicago Blackhawks 1-5Los Angeles Kings-Nashville Predators 3-4New Jersey Devils-Philadelphia Flyers 0-1New York Rangers-Carolina Hurricanes 5-1New York Islanders-Boston Bruins 3-1Columbus Blue Jackets-Pittsburgh Penguins 0-3Vancouver Canucks-Toronto Maple Leafs 4-0Tampa Bay Lightning-St. Louis Blues 4-2Buffalo Sabres-Anaheim Ducks 3-6Washington Capitals-Florida Panthers 3-2, szétlövés utánColorado Avalanche-Montreal Canadiens 4-1Edmonton Oilers-Detroit Red Wings 0-5San Jose Sharks-Phoenix Coyotes 2-3, szétlövés után 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?