Nézhették Makszim Sabalint az orvosok

Makszim Sabalin nem hallgatott az orvosokra. Ha hallgatott volna rájuk, múlt héten sokat úszott és biciklizett volna, és megnézi a tévében a műkorcsolya Európa-bajnokságot. Ehelyett az orvosok nézhették őt – a dobogó tetején.
Karácsonyra műtét
A jégtáncos Makszim Sabalin bal térdét december 24-én műtötték.

Makszim Sabalin nem hallgatott az orvosokra. Ha hallgatott volna rájuk, múlt héten sokat úszott és biciklizett volna, és megnézi a tévében a műkorcsolya Európa-bajnokságot. Ehelyett az orvosok nézhették őt – a dobogó tetején.

Karácsonyra műtét

A jégtáncos Makszim Sabalin bal térdét december 24-én műtötték. Január 4-én már edzett, pedig az orvosok csóválták a fejüket. „A térdem nem fájt, nem fáj, és nem is fog fájni” – jelentette ki Sabalin ellentmondást nem tűrően az originál tánc után Zágrábban. Oroszországban szerethetnek ilyeneket mondani, de már Lenin esetében sem jött be. A francia Fabian Bourzat (aki szintén meniszkusz?műtéten esett át, csak pár héttel korábban, mint orosz kollégája) nem is tagadta: „Néha összenézünk az edzésen Makszimmal. Pontosan tudjuk, a másiknak is fáj.”

Szülinapra aranyérem

„Nem lesz olyan szoros a verseny, mint tavaly” – ez is az originál tánc után hangzott el, Isabelle Delobel mondta. Párjával, Olivier Schoenfelderrel Varsóban 0,31 ponttal előzte meg az Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettőst. Zágrábban tényleg nagyobb volt a különbség az első és a második helyezett között, de a franciák valószínűleg nem így képzelték. Nem egész másfél pont előnnyel ugyanis az oroszok nyerték az Eb-t – éppen Makszim Sabalin születésnapján.

Táncok, történetek

Sokféle történetet láttunk péntek este a jégtánc kűrben. A Kerr-testvérek egy másik bolygóról érkeztek, és csodálkozva fedezték fel a Földet, Schoenfelderék a Zongoralecke című film zenéjére jelbeszéddel (is) mesélték el egy süket nő szerelmének történetét. A közönségnek a boszorkány Hohlova és a démon Novickij dinamikus kűrje tetszett a legjobban, a legmagasabb pontokat viszont a a szegény Okszana és a gonosz Makszim tánca kapta. „Életem legnehezebb versenye volt – ismerte el már Európa-bajnokként végül Sabalin is. – Kockázatos döntés volt eljönni, de most beigazolódott, hogy jól döntöttünk.” Az orvosok meg nézhettek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?