Neymar és Vinicius is meghívót kapott a brazil labdarúgó-válogatott keretébe

Neymar

Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Neymart és Vinicius Juniort is meghívta a szeptemberi felkészülési találkozókra.

A Paris Saint-Germain támadója, Neymar sérülés után hiába csatlakozott nyár elején a hazai rendezésű Copa Americára készülő brazil kerethez, mert újra megsérült, így kihagyta a tornát, amelyet így végül nélküle nyert meg Tite csapata. Bár a PSG már két összecsapást játszott a szezonban, a 27 éves Neymar egyiken sem lépett pályára. A sportsajtó napok óta arról ír, hogy a 97-szeres válogatott csatár visszatér a spanyol élvonalba, mert volt klubja, az FC Barcelona, illetve a Real Madrid is érdeklődik utána.

A Real Madrid 19 éves tehetségét, Vinicius Juniort másodszor hívták meg a brazil keretbe, de a márciusi invitálásnak sérülés miatt nem tudott eleget tenni.

Meghívót kapott továbbá Fabinho, akit annak ellenére nem válogattak be a Copa America-keretbe, hogy angol klubjával, a Liverpoollal megnyerte a Bajnokok Ligáját. A csapat kapitánya, Dani Alves immár új egyesületét, a Sao Paulót képviseli a keretben.

Ezúttal sérülés miatt maradt ki az első számú kapus, Alisson Becker (Liverpool), az eltiltott csatár, Gabriel Jesus (Manchester City), illetve szakmai döntés miatt a balhátvéd Marcelo (Real Madrid).

Brazília szeptember 6-án Kolumbiával játszik Miamiban, majd négy nappal később Peruval Los Angelesben. A brazil válogatott legutóbb éppen a peruiakkal találkozott, akiknél a Copa America döntőjében 3-1-re bizonyult jobbnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?