Nem jutottak dobogóra

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKaunas/Keszegfalva. Huszonhárom ország részvételével zajlott Kaunasban az idei ifjúsági és U22-es kyokushin karate Európa-bajnokság. Hárman képviselték a keszegfalvai Seishin Karate Klubot, ezúttal nem kerültek dobogóra.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Kaunas/Keszegfalva. Huszonhárom ország részvételével zajlott Kaunasban az idei ifjúsági és U22-es kyokushin karate Európa-bajnokság. Hárman képviselték a keszegfalvai Seishin Karate Klubot, ezúttal nem kerültek dobogóra. Az ifik elvesztették első mérkőzésüket: Trenčík Nikolas (Keszegfalva) bírói döntéssel fizikálisan erősebb ukrán, Bajcsi Ádám (Ekecs) változatos összecsapáson szintén bírói döntéssel bolgár ellenfelével szemben. Az U22-es lányoknál Hupian Krisztina (Keszegfalva) lépett tatamira. Először egy litván lányt fölényesen legyőzött, majd a címvédőtől és ismét Európa-bajnoktól kapott ki. „Úgy gondolom, mindhárman kiválóan helytálltak, igaz, idén nem sikerült dobogós helyezést elérniük. Már az kiváló helytállás, ha valaki indulhat a kontinensviadalon, s Európa legjobbjai között képviselheti faluját” – írta lapunknak Markovics János klubelnök-edző. (mj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?