Neheztelnek a bíróra

Vágsellye. ŠAĽA–LIČARTOVCE 0:0. Játékvezető: Papuča, 1255 né-ző. A Duslo összeállítása: Valens-ký–Mikla, Prúčny, Molnár– Gašparík, Lancz, Lőrinc (46. Vy-skoč), Holmík, Sikorjak (85. Čirik) –Andódi, Dékány. A rutinos vendégek kezdtek jobban, előbb Pagor, majd Bicák puskázott el egy ziccert.

Vágsellye. ŠAĽA–LIČARTOVCE 0:0. Játékvezető: Papuča, 1255 né-ző. A Duslo összeállítása: Valens-ký–Mikla, Prúčny, Molnár– Gašparík, Lancz, Lőrinc (46. Vy-skoč), Holmík, Sikorjak (85. Čirik) –Andódi, Dékány. A rutinos vendégek kezdtek jobban, előbb Pagor, majd Bicák puskázott el egy ziccert. Az első hazai helyzetre közel fél órát kellett várni, amikor Andódi 5 méteres lövését Jakubech bravúrosan hárította. A félidő hajrájában a gyors Andódit lerántották a tizenhatoson belül, ám Papuča bíró sípja néma maradt. A túloldalon Šimko tizenhat méteres lövését Valenský üggyel-bajjal hárította. Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, a 56. percben Holmík 14 méterről a kapu mellé bombázott. Nem sokkal később viszont Holmík fejjel a hálóba talált, ám a bíró les címén nem adta meg a gólt. Az utolsó 15 percben beszorította ellenfelét a Duslo, de Lancz lövése, majd Molnár fejese elkerülte a vendégek kapuját. A mérkőzés után a szurkolók vastapssal köszönték meg kedvenceik őszi teljesítményét, akik újoncként negyedikként zárták az őszi idényt. Viszont füttykoncerttel „jutalmazták” a rendre a hazaiak kárára tévedő Papuča játékvezetőt. Érdekes, hogy az említett bíró általában két találkozót irányít, majd három meccsre eltiltják. Vágsellyén mutatott teljesítménye alapján ismét várható, hogy egy ideig nem fúj majd a sípjába.

Edzői vélemények – Ján Rosinský (Duslo): „Kiegyensúlyozott 90 percet láthattunk, nem szoktam kritizálni a játékvezető teljesítményét, de amit Papuča művelt, azt nem hagyhatom szó nélkül. Nem értem, miért nem adta meg Holmík jogos gólját. Védenceim igyekeztek, példásan küzdöttek.”.

Jozef Daňko (Ličartovce): „Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy elterveztük, szünet után viszont visszaestünk. A játék képe alapján igazságos döntetlen született. Egyébként még nem mondtunk le arról, hogy feljussunk az élvonalba...”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?