Negyedszer lehet bajnok a hodosi csapat

Samuel Novota

Három korábbi elsősége (2014/2015, 2015/2016, 2016/2017) és tavalyi ezüstérme után e héten immár negyedi bajnoki címét szerezheti meg a hodosi férfi-asztaliteniszcsapat. 
 

Holnap (18.00) Malackyban a helyi együttes ellen kezdi a döntőt, pénteken (szintén 18.00) a hodosi kultúrházban lesz a második mérkőzés a két győzelemig tartó párharcban. Jozef Kmeť, a csallóközi alakulat klubelnöke szerint is ezúttal esélyesebbek a sikerre.

Erre az ellenfélre számítottak a döntőben?
Igen, mert a bajnokság alapszakaszában is ők végeztek a második helyen, amit az elődöntőben is igazoltak két győzelmükkel.

Csapata az elődöntőben 5:1 és 5:0 arányban nyert a Vranov nad Topľou ellen. Csak két mérkőzésre lesz szükség a bajnoki döntőben is?
Minden lehetséges, de az extraliga összecsapásain mindkétszer megvertük a malackaiakat, és nem is szorosan. Minden azon múlik, hogyan tudnak összpontosítani játékosaink az egyes összecsapásokon. Két mérkőzésen el kellene dőlnie a bajnoki címnek.

Ugyanazzal a trióval – Samuel Novota, Zoltán Lelkeš, Štefan Peko – állnak ki a döntőben is, mint akikkel végigjátszották a bajnokságot?
Mindannyian rendben vannak, és készen állnak a döntőre, amelyben kiharcolhatjuk újabb elsőségünket.


Tavaly elvesztették a bajnoki finálét. Idén esélyesként megnyerik, és negyedik bajnoki aranyukat is megszerzik?
Esélyesebbek vagyunk, az tény. Remélem, hogy sikerül is ezt az esélyességet győzelemre váltanunk. Eddig minden meccset megnyertünk az idei csapatbajnokságban. Vereség és döntetlen nélkül meneteltünk idáig, még szoros összecsapásunk sem volt. De az ember soha nem mehet biztosra, apró dolgok összhatása dönthet. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?