NBA - Megállíthatatlan otthon a Golden State

Oakland |

<p>A ligaelső Golden State Warriors sorozatban 17. hazai mérkőzését nyerte meg az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában: az oaklandi együttes ezúttal a Memphis Grizzlies együttesét győzte le.</p>

A hazaiak ugyan végül csak 111-107-re diadalmaskodtak, az eredmény azonban csalóka, ugyanis a harmadik negyedben már 32 ponttal vezetett Steve Kerr együttese, így a szakember a zárószakaszban minden kulcsjátékosát pihentette. A találkozó legjobbja Klay Thompson volt, aki 42 pontjából 26-ot a második negyedben szerzett, 21 kísérletéből 15 sikeres volt, a hárompontos vonalon kívülről pedig 10-ből 8-at értékesített.

A Brooklyn Nets otthonában aratott győzelmével a Chicago Bulls bebiztosította harmadik helyét a Keleti főcsoportban, amely azt jelenti, hogy a rájátszás első körében pályaelőnnyel fogadja majd riválisát. Vereségével a Nets lecsúszott a búcsúzó kilencedik helyre, így jelenleg az Indiana Pacers birtokolja a playoffot érő nyolcadik helyet.

Ezt a helyet szeretné még elcsípni a tavalyi döntős Miami Heat is, amely az utolsó szalmaszálba kapaszkodva legyőzte a vendég Orlando Magicet. A Heat rájátszásba jutásához az kell, hogy kedden a Washington legyőzze az Indianát, majd szerdán a mellett, hogy a Miami nyer Philadlephiában, az Orlando legyőzze a Brooklynt, a Memphis pedig az Indianát.

Hasonló csodában kell bíznia a Nyugati főcsoportban az Oklahoma City Thundernek, amely a 36 pontos Russell Westbrook vezérletével nyert a Portland TrailBlazers ellen. A Thunder öröméhez az kell, hogy szerdán győzzön a Minnesota otthonában, a New Orleans pedig kikapjon a bajnok San Antonio vendégeként.

Eredmények:
Charlotte Hornets-Houston Rockets 90-100   
Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 109-97   
Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks 97-107   
Atlanta Hawks-New York Knicks 108-112  
Brooklyn Nets-Chicago Bulls 86-113   
Miami Heat-Orlando Magic 100-93   
Minnesota Timberwolves-New Orleans Pelicans 88-100  
Oklahoma City Thunder-Portland TrailBlazers 101-90   
Utah Jazz-Dallas Mavericks 109-92   
Sacramento Kings-Los Angeles Lakers 102-92   
Golden State Warriors-Memphis Grizzlies 111-107  
Los Angeles Clippers-Denver Nuggets 110-103

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?