MTK–ZALAEGERSZEG 2:0 (1:0)

Hidegkuti Nándor-stadion, 1500 néző. Gólszerző: Torghelle (17., 79.). Játékvezető: Dubraviczky.
MTK: Végh–Molnár Z., Komlósi, Pusztai, Füzi–Zavadszky, Jezdimirovics, Czvitkovics (81. Rednic), Szabó O. (61. Zabos)–Illés (73. Pisont), Torghelle.
ZTE: Varga Z.–Kráľ, Molnár B., Csóka–Kocsárdi, Ljubojevics, Balogh Cs.

Hidegkuti Nándor-stadion, 1500 néző. Gólszerző: Torghelle (17., 79.). Játékvezető: Dubraviczky.

MTK: Végh–Molnár Z., Komlósi, Pusztai, Füzi–Zavadszky, Jezdimirovics, Czvitkovics (81. Rednic), Szabó O. (61. Zabos)–Illés (73. Pisont), Torghelle.

ZTE: Varga Z.–Kráľ, Molnár B., Csóka–Kocsárdi, Ljubojevics, Balogh Cs., Szamosi–Sabo (58. Gyánó), Egressy, Józsi (78. Koplárovics).

A találkozó előtt az MTK baráti körének képviselője köszöntötte Illés Bélát, aki a legutóbbi fordulóban a Matáv-Sopron elleni 1:2-es találkozón 200. gólját szerezte az élvonalban.

Gólok – 17. perc: Czvitkovics bal oldali, veszélytelennek tűnő szöglete a védők tehetetlensége miatt Torghelléhez került, s a csatár 8 m-ről higgadtan a bal alsó sarokba passzolt (1:0).

79. perc: Czvitkovics balról emelt középre, s a hosszú saroknál érkező Torghelle 6 m-ről szép mozdulattal lőtt a bal alsó sarokba (2:0).

Mestermérleg:

Egervári Sándor (MTK): Örömteli, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot, főleg úgy, hogy igen nehéz volt hibára késztetni a Zalaegerszeget. Úgy érzem, mindent megtettünk a győzelemért: rúgtunk két gólt, és egy kapufánk is volt. A játékosok motiváltságával is elégedett vagyok.

Mihalecz István (ZTE): Gratulálok Egervári Sándor csapatának, megérdemelten győzött az MTK. Az első 25 percben bátortalanul játszottunk, utána azonban kiegyenlítettebbé vált a játék. Helyzeteinket sajnos nem tudtuk értékesíteni. Az MTK ma délután egy Torghellével mindenképpen jobb volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?