Sport

MTK-elsőség a ragyolci diáktornán

Ragyolc | Egyetlen gól döntött az elsőségről a Radzovce Cup nemzetközi diákfocitornán (U12), amelyet ezúttal a Polgármesteri kupáért játszottak.
J. Mészáros Károly

2019. július 17. 16:21

Nagy melegben zajlott a torna  ⋌(Bella Szabolcs felvétele)

 „Kiemelkedett a mezőnyből a két élvonalbeli csapat, az MTK és rimaszombati együttes, kettejük párharcán a magyarországiak nyertek 1:0-ra, s ez döntött elsőségükről – tájékoztatta a lapunkat Mihály József szervező, a végül negyedik ragyolciak edzője. – Nem sokon, mindössze kevesebb lőtt gólon múlott, hogy lecsúsztunk a dobogóról. Azonos gólkülönbségnél a salgótarjániak öt, mi négy találatot jegyeztünk. Nagyon színvonalas és elég szoros összecsapásokat láttunk, zökkenőmentesen lezajlott a hat- csapatos torna, melyen mindenki mindenkivel találkozott. A hőségben a tűzoltók locsolták a pályát és a játékosokat, hogy enyhítsék a meleg hatását. A három magyarországi csapattal jeles szakemberek is eljöttek falunkba, Sisa Tibor és Buzsáky Ákos a díjátadásban is közreműködött. Vendégünk volt Kovács Béla és Panyi László is. A bírók – Melicher, Jačmeník és Mózer – is emelték a torna színvonalát. Közben jó félig megtelt a lelátó, két-háromszáz néző láthatta a mérkőzéseket, a legtöbb vendég Budapestről, Salgótarjánból, Rimaszombatból, Fülekről és Losoncról érkezett. A magyarországi csapatokon kívül tehát megérte meghívni a környékbelieket is. A gazdag fociműsor mellett nagy sikert aratott Mag Marcell labdazsonglőr-bemutatója.” 

V. RADZOVCE CUP nemzetközi diáktorna (U12)

Ragyolc–Rimaszombat–Salgótarjáni BTC 4:0, Losonc– Ragolc 0:0, SBTC–MTK 0:3, Grund 1986 FC Budapest– Ragyolc 1:2, MTK–Grund 5:1, MTK–Losonc 2:0, Losonc–Rimaszombat 0:2, Grund–SBTC 2:2, Ragyolc– SBTC 2:2, Rimaszombat–MTK 0:1, Grund–Rimaszombat 1:7, MTK–Ragyolc 3:0, SBTC–Losonc 1:0, Rimaszombat–Ragyolc 3:0, Losonc–Grund 6:0.


Végeredmény: 1. MTK 15, 2. Rimaszombat 12, 3. SBTC 5 (5:11), 4. Ragyolc 5 (4:10), 5. Losonc 4, 6. Grund 1.
Díjazottak – gólkirály: Samuel Olšiak (Rimaszombat) – 5 gól, legjobb mezőnyjátékos: Csiba Bence (MTK), legjobb hátvéd: Rubint Richárd (Rimaszombat), legjobb kapus: Gujka Zsombor (SBTC), legjobb lányjátékos: Gyurác Eszter (Grund), legjobb ragyolci játékos: Földi Ádám.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico szakértőbb a szakértőknél

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?