Mourinho szívesen látná a Chelsea-ben Fabregast

Madrid |

<p>José Mourinho megerősítette, hogy a Chelsea-t érdekli Cesc Fabregasnak, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok futballistájának szerződtetése.</p>

A londoni együttes portugál vezetőedzője brit sajtóorgánumoknak nyilatkozva hozzátette, személy szerint is "nyomon követi az ügyet", mivel ő is egyetért azzal, hogy hozzájuk írjon alá a katalánok középpályása.

    "Számomra úgy tűnik, valóban el akarja hagyni a Barcelonát, és érdekelt abban, hogy visszatérjen Angliába" - mondta Mourinho a 27 éves játékosról, aki a katalán klubban nevelkedett, de felnőtt karrierjét már az Arsenalban kezdte. Nyolc év után, 2011-ben visszatért nevelőegyesületéhez, ott azonban nem tudott olyan meghatározó szerepet betölteni, mint a londoniaknál.

    Abbéli szándékát, hogy valóban váltani akar, válogatottbeli csapattársa, Gerard Piqué leplezte le véletlenül. A csütörtökön kezdődő világbajnokságra címvédőként készülő spanyol együttes egy nyilvános eseményén, Washingtonban rögzítették azt, amikor Piqué arról beszélt Vicente del Bosque szövetségi kapitánynak, hogy jó barátja 33 millió euró - mintegy 10 milliárd forint - ellenében csapatot vált.

    A brit média is 33 millióról tud, de némely forrás szerint a Chelsea kész akár 37 milliót is megadni Fabregasért.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?