Mocsonoki diadal a Meszlényi Tibor Emléktornán

gyerek teremfoci
Vágsellye |

A Vág-parti városban teremtornával emlékeztek az egykori labdarúgóra és edzőre, Meszlényi Tiborra, aki hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából.

A vágsellyei sportember, Jozef Novák által szervezett rendezvényen hat csapat küzdött a trófeáért. Zömmel azok az alakulatok, melyeket korábban edzőként vezetett csatába Meszlényi Tibor. A megnyitón jelen volt Jozef Belický, Vágsellye polgármestere. A kollektívák előbb körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat, ebéd után pedig a helyosztókat rendezték. Az 5. és a 3. helyért lejátszott találkozó rendes játékidőben döntetlennel végződött, a győztesről büntetők döntöttek. A mocsonokiak ugyan vereséggel kezdtek, de a folytatásban magukra találtak. A fináléban remekeltek, visszavágtak a hódiaknak a csoportban elszenvedett vereségért.

Bosszant a rossz rajt, utána azonban nagyot javultunk, zsinórban öt párharcot megnyerve gyűjtöttük be a serleget. Egyébként több, felsőbb osztályban játszó csapatot fektettünk két vállra. Felemelő momentum volt, amikor Meszlényi Tibor fia, Renátó, egykori játékostársunk a magasba emelhette az édesapja tiszteletére rendezett torna fődiját, a méretes kupát. Kiemelném a szervezés magas színvonalát. Természetesen jövőre címvédésre készülünk” – nyilatkozta a rendezvényen való helytállásukat értékelve a VII. ligás mocsonokiak csapatkapitánya, Miroslav Lang.

A vágsellyei legendáknak nem jött össze a címvédés, ezúttal a harmadik helyen végeztek. A díjakat Jozef Novák, valamint Meszlényi Tibor neje, Alena adta át a csapatoknak és az egyéneknek. A vágsellyei sportcsarnokban zajló rendezvényt a hagyományoknak megfelelően tombola színesítette.

Érdekes

Tornakrónika

Csoportmérkőzések: Legendy Dusla–Duslo Šaľa 2:3; Galanta-Hody–Močenok 2:0; Trnovec nad Váhom–ŠKF Sereď 0:2; Močenok–Legendy Dusla 5:3; Sereď–Duslo Šaľa 3:1; Močenok–Duslo Šaľa 2:0; Legendy Dusla–Trnovec n/V. 1:0; Galanta-Hody–Sereď 3:1; Sereď–Močenok 3:4; Trnovec n/V.–Duslo Šaľa 2:1; Galanta-Hody–Legendy Dusla 2:1; Legendy Dusla–Sereď 4:0; Duslo Šaľa–Galanta-Hody 0:0; Močenok–Trnovec n/V. 4:2.

Csoportvégeredmény: 1. Galanta-Hody 13 pont, 2. Močenok 12, 3. Duslo Šaľa 7, 4. Legendy Šaľa 6, 5. Sereď 3, 6. Trnovec nad Váhom 3.

Mérkőzés az 5. helyért: Sereď–Trnovec n/V. 1:1, büntetőkkel 2:1.

Mérkőzés a 3. helyért: Legendy Dusla–Duslo Šaľa 1:1 büntetőkkel 2:1.

Döntő: Galanta-Hody–Močenok 0:4.

Díjazottak – a legjobb kapus: František Valenský (Galanta-Hody), a legjobb mezőnyjátékos: Marek Michalička (Sereď), gólkirály: Norbert Keszely (Močenok). (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?