Mivel töltik az olimpiai megnyitó előtti napokat?

Soós Tibor, az Athénban győzelemre esélyes komáromi kajaknégyes (Riszdorfer Richárd és Mihály, Vlček Erik, Juraj Bača) klubedzője:

Már a gyorsasággal törődünk, csiszoljuk a technikát, és fokozatosan következik a formaidőzítés.

Soós Tibor, az Athénban győzelemre esélyes komáromi kajaknégyes (Riszdorfer Richárd és Mihály, Vlček Erik, Juraj Bača) klubedzője:

Már a gyorsasággal törődünk, csiszoljuk a technikát, és fokozatosan következik a formaidőzítés. Mivel csak augusztus 20-án kelünk útra, még bő egy hetet tölthetünk hazai környezetben, az olimpiai megnyitót is itthonról nézhetjük. A fiúk rendben vannak, egészségükkel sincs baj.

Megoldódott már, hogy melyik hajóval indulnak az olimpián?

Péntekig még van idő a döntésre. Valójában mindegy, hogy melyiket visszük ki, a tavalyit, vagy az ideit, mert jelenleg már mindkettő egyforma. Az újabbat megérkezése után leteszteltük, visszaküldtük a gyártónak, s már meg is érkezett az átalakított változat.

Gyulay Zsolt, a magyar sportnapilap hasábjain, a sportág szakértőjeként nagy taktikai hibának minősítette, hogy komáromi védencei nem indultak el az Európa-bajnokságon, hiszen a legfontosabb esztendőben senkihez sem tudják viszonyítani magukat. Mit szól ehhez?

Olvastam én is, de nem vitatkozom vele. Nem láttam értelmét, s a fiúk is így vélekedtek, hogy áprilisban elinduljunk az Eb-n. Ha akartak volna találkozni velünk az olimpiai bajnok magyarok, akkor eljöhettek volna a račicei Világkupára. Mi készültünk Szegedre is, de elmaradt a regatta, akárcsak Athénban. Előre lehet találgatni, jósolgatni, a verseny azonban a szkiniászi pályán dől majd el, s mi ott akarunk bizonyítani. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?