Mikulás-futás Taksonyon

futás illusztráció
Taksony |

Nyáron már életjelet adtak magukról a Galánta tőszomszédságában található település futói, versenyszervezői. Szombaton újra tesznek valamit az egészségükért.

„A karácsonyi vásár keretében rendezzük Mikulás-futásunkat. A kultúrházban találkozunk, és a faluközpontból rajtolunk. Csak futni fogunk, nem feltétel, de lehet álarcban is teljesíteni a mintegy három és fél kilométeres távot. Nem osztunk rajtszámokat, időmérés sem lesz, s ennek következtében eredményhirdetésre sem számítunk. Mindenki csak az egészségéért fut, s azért, hogy megbirkózzon önmagával, a távval. Nyári versenyünk nem maradt visszhang nélkül, azóta egyre többen futnak Taksonyon, nekik és minden érdeklődőnek szól a meghívónk. Ahogy a labdarúgók is szoktak az év végén találkozni, hogy visszapillantsanak az elmúlt időszakra, úgy ezt most mi is megtesszük, s azt is elárulom, hogy már megalakult a polgári társulásunk, s a jövőben további versenyek szervezésére is vállalkozunk” – tájékoztatta lapunkat Miroslav Kontár szervező.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?