Sport

Mikulás-futás Taksonyon

Taksony | Nyáron már életjelet adtak magukról a Galánta tőszomszédságában található település futói, versenyszervezői. Szombaton újra tesznek valamit az egészségükért.
J. Mészáros Károly

2018. december 7. 11:53

Illusztrációs felvétel

„A karácsonyi vásár keretében rendezzük Mikulás-futásunkat. A kultúrházban találkozunk, és a faluközpontból rajtolunk. Csak futni fogunk, nem feltétel, de lehet álarcban is teljesíteni a mintegy három és fél kilométeres távot. Nem osztunk rajtszámokat, időmérés sem lesz, s ennek következtében eredményhirdetésre sem számítunk. Mindenki csak az egészségéért fut, s azért, hogy megbirkózzon önmagával, a távval. Nyári versenyünk nem maradt visszhang nélkül, azóta egyre többen futnak Taksonyon, nekik és minden érdeklődőnek szól a meghívónk. Ahogy a labdarúgók is szoktak az év végén találkozni, hogy visszapillantsanak az elmúlt időszakra, úgy ezt most mi is megtesszük, s azt is elárulom, hogy már megalakult a polgári társulásunk, s a jövőben további versenyek szervezésére is vállalkozunk” – tájékoztatta lapunkat Miroslav Kontár szervező.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Rejtett kamerákkal kísérték el az áldozatokat a pedofil papokkal való szembesítésre

A szlovákok lemaradtak a negyeddöntőről

TRAGÉDIA: Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú a Besztercebányai járásban

62 ezer eurót felejtettek egy vonaton

Czucz Enikő: Skandalon

VIDEÓ: Eddig nem látott képekkel emlékezett meg a hercegi pár tavalyi esküvőjéről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?