Megszerezte első pontjait a szenci SFM

Szenc |

<p>A szenci futballbarátok nagy örömére visszatért az I. liga a Napfényes-tavak mellé, az SFM hazai bemutatkozása nagyszerűen sikerült, nyolcszáz néző előtt győzte le 3:1-re a Púchov együttesét, amivelmegszerezteelső pontjait.</p>

A mérkőzés fő történései a második félidőben kezdődtek, amikor az 55. percben Sokol a felezővonal környékén labdát szerzett, remekül futott el a jobb szélen, a beívelés után pedig Plichta a hálóba bólintott. A hazaiak szemmel láthatóan nem elégedtek meg az egygólos vezetéssel, ezt Železník harminc méteres bombája is bizonyította, amit Kopecký szögletre mentett. Azonban éppen ez a pontrúgás okozta a puhóiak vesztét, ugyanis a beívelést követően a csereként beállt Chorvatovič első labdaérintéséből megszerezte a szenciek második gólját, a változatosság kedvéért fejjel. Ha már elkezdték a fejparádét, úgy gondolták, folytatják is, a harmadik találat ismét szöglet után, ismét fejjel, ezúttal egy hátsó ember, Gabriel volt eredményes. A hosszabbításban büntetőhöz jutottak a vendégek, Pilát pedig gondoskodott róla, hogy kicsit elrontsa a szenciek örömét, legalább kapott gól nélkül ne ússzák meg.
Branislav Kriška, az SFM edzője a játékosainak mondott köszönetet, hogy a trencséni kudarc után összekapták magukat. „Az első mérkőzésünknemsikerült, a hazai bemutatkozás azonban annál inkább, gyönyörű gólokkal szereztük meg a három pontot. A meccs után úgy tűnhet, a fejjáték az erősségünk, azonban ezt nem mondanám, egyszerűen most így alakult a találkozó.” Miloš Lejtrich, a Púchov edzője elismerte, hogy a hazaiak jobbak voltak, együttese gyenge teljesítményét az összeszokottság hiányával magyarázta: „Új csapatunk van, és idő kell, hogy a játékosok kommunikálni tudjanak egymással a pályán. Szimpatikusan játszottunk, sajnálom, hogy két gólt is rögzített szituációból kaptunk, az ilyen találatok megelőzhetőek.” (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?