Megszakad a vereségek sorozata?

Rimaszombat. Az újonc rimaszombati csapat ma délután az eddig még pont nélküli pozsonyi Intert fogadja. A gömöriek az előző fordulóban egygólos vereséget szenvedtek Trencsénben, csapatkapitányuk Piszár József azonban derűlátóan várja a fővárosiak elleni találkozót.

Rimaszombat. Az újonc rimaszombati csapat ma délután az eddig még pont nélküli pozsonyi Intert fogadja. A gömöriek az előző fordulóban egygólos vereséget szenvedtek Trencsénben, csapatkapitányuk Piszár József azonban derűlátóan várja a fővárosiak elleni találkozót. „Trencsénben sem játszottunk rosszul, nem sikerült gólt lőnünk, a helyzeteink viszont megvoltak. Védekező játékot várunk az Intertől, feltételezzük, hogy két vereség után pontot szeretnének szerezni. De mi is nyerni akarunk, úgy gondolom, 1:0-ás vagy 2:0-ás rimaszombati győzelem születik.” A két együttes eddigi összecsapásai során mindig a pozsonyiak hagyhatták el győztesen a játékteret. „Reméljük most megszakad a sorozat” – bizakodott Piszár József.

A gömörieknél továbbra is sok a hiányzó, tudtuk meg Sebő László klubmenedzsertől. Valkučák és Iskra mellett Németh Krisztián sem áll Peter Zelenský vezetőedző rendelkezésére. A hátvéd hétfőn térdműtéten esett át, melyet valószínűleg hat hét lábadozás követ. A szintén sérüléssel bajlódó Pinte Attila már megkezdte a könnyített edzéseket, ám egyelőre még nem léphet pályára.

A MŰSOR – 3. forduló, szombat, 17.00: Banská Bystrica–Žilina, Rimavská Sobota–Inter, Dubnica–Trenčín, Púchov–Ružomberok. vasárnap, 10.30: Artmedia Bratislava–Trnava. (bt)

A bajnokság állása:

1. B. Bystrica 2 2 0 0 6:2 6

2. Dubnica 2 2 0 0 4:0 6

3. Žilina 1 1 0 0 5:1 3

4. Trnava 1 1 0 0 3:1 3

5. Rim. Sobota 2 1 0 1 2:1 3

6. Trenčín 2 1 0 1 2:2 3

7. Petržalka 2 1 0 1 3:6 3

8. Inter 2 0 0 2 1:5 0

9. Púchov 2 0 0 2 1:5 0

10. Ružomberok 2 0 0 2 0:4 0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?