Megosztoztak a trófeákon

Dunaszerdahely. A DAC saját nevelésű futballistája, Borbély Balázs teljesítményével ezúttal is kimagaslott a ligetiek közül. Tiszta eszközökkel semlegesítette a licsérdiek csatárait, a 16-osban a légtér korlátlan urának bizonyult.

Dunaszerdahely. A DAC saját nevelésű futballistája, Borbély Balázs teljesítményével ezúttal is kimagaslott a ligetiek közül. Tiszta eszközökkel semlegesítette a licsérdiek csatárait, a 16-osban a légtér korlátlan urának bizonyult. Maixnertől éppen az egyházkarcsai fiú vette át a kapitányi karszalagot, s vezette dobogóra a társakat az ünnepélyes eredményhirdetés során. „Ez volt életem eddigi legnagyobb futballsikere. Hoztuk a papírformát, győzelmünknek köszönhetően ismét európai kupaszínpadra kerültünk. Gyengébb első félidei teljesítményünk után nagyobb fordulatszámra kapcsoltunk, mezőnyfölényünket sikerült gólokra váltanunk. Igazságos eredmény született, a jobbik csapat birtokába került a serleg” – hangzott a kapitány gyorsmérlege. Milyen érzés a családtagok, falubeliek, ismerősök előtt, mondhatni hazai környezetben tétmérkőzésen futballozni? „Ez kétélű fegyver, hiszen a nagy igyekezet olykor hibákkal is párosul. Mi is csupán a félidei számonkérés után kerekedtünk felül. A gyorsan jött vezető gólunkat követően már higgadtabban játszottunk, javult teljesítményünk színvonala is. Már volt merszem és időm olykor a lelátóra figyelni, ahol szüleim, barátnőm foglalt helyet. A második találatunk után pedig már felemelő érzés lett úrrá rajtam. Ezt csak hatványozta a meccset követő ünnepi ceremónia, a pezsgőfürdő” – idézte fel a kupadöntő legemlékezetesebb mozzanatait csapatkapitány, aki elődjével, Maixnerrel osztozott a trófeákon. „Pistával abban állapodtunk meg, hogy testvériesen megosztozunk a kupákon, hiszen a vándorserleggel együtt kettő került a birtokunkba. Egyikünk sem távozott üres kézzel a dobogóról. A jegyzőkönyvet a szabályok értelmében nekem kellett aláírnom, hiszen a meccs végén már én voltam a kapitány – avatott be minket a kettős kapitányság kulisszatitkaiba Borbély Balázs. A kérdésre, vajon lesz-e vigalom a diadal után, a következőket válaszolta: „Keddig, a zsolnaiak elleni ligatalálkozóig Dunatőkésen edzőtáborozunk, ahol szolid bankettel tesszük emlékezetessé diadalunkat. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?