Megizzasztották a feljutásra pályázó zselízieket

Zselíz |

<p>Érvényesült a papírforma, a bajnoki címre pályázó zselíziek sikerét hozta a lévai területi bajnokság 21. fordulójának vasárnap délelőtti párharca.</p>

Már az első percben vezethettek volna a hazaiak. Lauko lövését Vajda kiütötte, Porubszky ismétlése után a labda a kapufát érintve hagyta el a játékteret. Egy perc elteltével Újváry 18 méterről a kapu fölé célzott. A 11. percben Porubszky egyéni akciója végén a léc fölé bombázott. A 17. percben villámcsapásként érte a vendéglátókat a palástiak találata: Krizsan László huszonkét méterről leadott lövése a bal felső sarokban landolt. Némi üresjárat után nagyobb sebességre kapcsolt a Štuller-legénység. Előbb Porubszky, majd Marsal fejese célt tévesztett. A 29. percben a vendégek növelhették volna előnyüket: Szabó került gólhelyzetbe, gyengécske lövését azonban Fajčík hárította. Két perccel később Újváry sistergő szabadrúgásánál még jeleskedett a vendégkapus, ám a kapu előtti kavarodásból M. Páchniknak sikerült hasznot húznia, három méterről a hálóba kotorta a labdát. Fordulás után Hliva szabadrúgása után Porubszky a kapu fölé bólintotta a labdát, Porubszky lövésénél baj volt az irányzékkal. Az 56. percben tíz főre fogyadkoztak a vendégek. Szabálytalanságáért sárgát kapott a bírótól Farkas, aki reklamált és máris mehetett zuhanyozni. A 75. percben a vendégek legjobbja, Vajda rossz ütemben mozdult egy beadásra, Porubszky résen volt és a hálóba lőtt. Ez volt egyébként a gólkirályjelölt első tavaszi találata. A 79. percben Krizsan Lászlót a hazaiak kapusa elkaszálta, a megítélt büntetőt a sértett higgadtan értékesítette. A 83. percben Páchnik lövését Janšík elé tenyerelte Vajda, a hazai futballista közelről beállította a végeredményt. (Ábel Gábor)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?