Meghalt Csölle Gergely

Sárosfa. Motorbalesetben életét vesztette Csölle Gergely 32 éves légi kick-box világbajnok. Hétfőn este Sárosfánál egy parkoló felé kanyarodó Škoda Fabia nem adott előnyt a szembe haladó motornak, amely az autó jobb oldalának csapódott.

Sárosfa. Motorbalesetben életét vesztette Csölle Gergely 32 éves légi kick-box világbajnok. Hétfőn este Sárosfánál egy parkoló felé kanyarodó Škoda Fabia nem adott előnyt a szembe haladó motornak, amely az autó jobb oldalának csapódott. A motorkerékpár vezetője – aki egyébként kick-boxolóként vált ismertté a környéken, az utóbbi időben pedig kaszkadőrként dolgozott – a helyszínen belehalt sérüléseibe. Utastársnőjét súlyos állapotban szállították kórházba. A gépjárművekben 300 ezer korona kár keletkezett, a rendőrség vizsgálatot indított.

Csölle Gergely volt a kick-box első szlovákiai magyar világbajnoka: 2000-ben Prágában a 86 kilósok között győzött a WKA szervezet égisze alatt rendezett vb-n. Utána visszavonult a versenyzéstől, de teljesen nem szakadt el kedvenc sportágától. Tanítványai közül Sáfár Zoltán a legismertebb, aki nemrég bronzérmes volt a pozsonyi Európa-bajnokságon. (jom)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?