Megérdemlik a magasabb osztályt

Vágfarkasd |

<p>Csalóka a táblázat élmezőnye a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában. Nem volt olyan szoros a hajrában, mint azt a végeredmény mutatja, mely szerint a vásárútiaktól történt három pont levonása után egyaránt 62&ndash;62 pontjuk lett a győztes vágfarkasdiaknak és a vásárútiaknak.&nbsp;</p>

„Már három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy mi vagyunk a bajnokok – igazít el a számok világában Marek Holbík, a vágfarkasdiak klubelnöke. – Kalkuláltunk a három levont ponttal és azzal is, hogy jobb volt a mérlegünk közvetlen riválisunkkal szemben. Ősszel otthon 1:0-ra nyertünk, tavasszal meg náluk játszottunk 1:1-re. Ezért megtörténhetett, hogy az utolsó két fordulóban tartalékosan álltunk ki, lehetőséget adva azoknak, akik szezon közben kevesebbet játszottak. Kétszer kikaptunk, így felzárkóztak a csallóköziek.” Vágfarkasdon megérdemeltnek tartják az elsőséget. „Összhangban van elvárásainkkal – jelezte a klubelnök. – Leszámítva a dióspatonyiak elleni mérkőzést, tavasszal minden sikerült. Mi rúgtuk a legtöbb gólt, kiegyensúlyozott volt a csapat teljesítménye. Elvárásaink megvalósultak.” Már szerepeltek a vágfarkasdiak a IV. ligában. „Régebben egy rövid ideig belekóstoltunk ebbe az osztályba, mostani feljutásunk az utóbbi évtized legnagyobb sikere – folytatta Marek Holbík. – Kialakult egy jó kollektíva, már három éve együtt van a csapat gerince. Ebben érdeme van mindkét edzőnknek: a szezon közben távozott Ervin Horáčeknek és utódának, a játékosedző Milan Šándornak is. Közös munkánk hozta ezt a sikert. Télen azt mondtuk, ha kínálkozik rá lehetőség, megpróbáljuk a feljutást. Ezért jelentkezünk a IV. ligába, hogy erősebb csapatok között is felmérjük képességeinket. Összeszokott gárdánk van, a fiúk és mi is, akik a vágfarkasdi fociban dolgozunk, megérdemeljük a magasabb osztályt.”
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?