Megérdemelt győzelem

Athén. A magyar férfi vízilabda-válogatott harmadik ötkarikás mérkőzésének nagy része a kölcsönös hibázásokról, az elpackázott lehetőségekről szólt. A második hét perc java is letelt, midőn emberelőnyben Madaras célirányos lövése talált utat a kapuba, majd Varga Tamás szépségdíjas találata.

Athén. A magyar férfi vízilabda-válogatott harmadik ötkarikás mérkőzésének nagy része a kölcsönös hibázásokról, az elpackázott lehetőségekről szólt. A második hét perc java is letelt, midőn emberelőnyben Madaras célirányos lövése talált utat a kapuba, majd Varga Tamás szépségdíjas találata. „A győzelem mellett annak is örülök, hogy felavattam magam az olimpián, végre gólt lőttem. Döcögősen ment a játék, de így is két góllal nyertünk, és ez csak jót jelent.” – mondta a csodagól szerzője. Az utolsó negyed sem hozott gólzáport, a magyar férfi válogatott itt-ott akadozó játékkal, a szokottnál több hibával pólózva, de teljesen megérdemelten diadalmaskodott harmadik csoportmérkőzésén is. Magyarország–USA 7:5 (2:2, 3:2, 1:0, 1:1). Legeredményesebb magyarok: Madaras és Varga Tamás 2-2.

Kemény Dénes edző is simának látta a meccset: „Nem igazolódtak az előzetes félelmeink, nagyon korrektül játszottak az amerikaiak, ahogy a bíráskodás is elfogadható volt. Sok játéktudás maradt bennünk, aki látta a mecset, annak egyértelmű volt, hogy melyik a jobb csapat a vízben.”

További eredmények: A-csoport: Szerbia-Montenegró–Kazahsztán 9:5.

A csoport állása:

1. Magyarország 3 3 0 0 23:17 6

2. Szerbia-Mont. 3 2 0 1 18:14 4

3. USA 3 2 0 1 21:19 4

4. Oroszország 2 1 0 1 8:6 2

5. Horvátország 2 0 0 2 14:17 0

6. Kazahsztán 3 0 0 3 13:23 0

B-csoport: Spanyolország– Ausztrália 8:4, Olaszország–Németország 10:5. A sorrend: 1. Olaszország, 2. Spanyolország, 3. Németország 4-4, 4. Ausztrália 2, 5. Egyiptom 0. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?