Megdőlt a leghosszabb jégkorongmeccs Guinness-rekordja

Buffalo |

<p>Megdőlt a leghosszabb jégkorongmérkőzés Guinness-rekordja az egyesült államokbeli Buffalóban.</p>

A nem mindennapi mérkőzés június 22-én kezdődött, a csúcsdöntés 10 nappal, 10 órával, 3 perccel és 21 másodperccel később következett be. Hétfőn reggel 7 óra után aztán a 20-20 kimerült játékos összeölelkezett, a szurkolók pedig üdvrivalgással fogadták a maratoni meccs hőseit, akik közölték, hogy még folytatják a találkozót. Ami az állást illeti, a kék csapat 1723-1695-re vezetett a fehérek ellen.

Az előző rekord a kanadai Edmontonban született 2015 februárjában, akkor a csapatok 250 órát, 3 percet és 20 másodpercet töltöttek a jégen.

A részben jótékony célú buffalói esemény résztvevői több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze a város rákbetegeket kezelő központjának.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?