Méder Áron Mátyusföldön

Galánta |

<p>Pénteken Galántán és Hidaskürtön találkozhatnak az érdeklődők Méder Áron vitorlázóval, aki szeptemberben tért haza három évig tartó Föld körüli útjáról.</p>

A Földet egyedül, tavi vitorlással megkerülő utazó déli tizenkettőkor a Kodály Zoltán Magyar Tanítási Nyelvű Gimnáziumban kezdi mátyusföldi látogatását, majd fél háromkor a Hidaskürti Magán Szakközépiskolába látogat, ezt követően este fél hatkor Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány irodaépületében kezdődik az élménybeszámoló. A fiatal utazót Poór József író, vitorlázó faggatja a vízi sport a lehetőségeiről, a sportág filozófiájáról, a hajóépítésről, arról, hogy a látszólag egyszemélyes sportág milyen csoportos összefogást igényel. A beszélgetés során az is kiderül, miként jelenhetett meg még aznap az útról egy könyv, amikor a kis magyar hajó három év után befutott az észak-adriai Koper kikötőbe.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?