Már nem juthat fel az FTC

Az éllovas Kecskemét nyert a Vecsés otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában, s ezzel eldőlt, hogy a harmadik helyen álló FTC már biztosan nem végezhet az első helyen, azaz nem juthat fel az élvonalba. Ugyanis döntetlent játszott egymással az Üllői úton a Ferencváros és a Tököl együttese.

Az éllovas Kecskemét nyert a Vecsés otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában, s ezzel eldőlt, hogy a harmadik helyen álló FTC már biztosan nem végezhet az első helyen, azaz nem juthat fel az élvonalba. Ugyanis döntetlent játszott egymással az Üllői úton a Ferencváros és a Tököl együttese. Kurucsai zerezte meg a vezetést a vendégcsapatnak . A drukkerek egyre elkeseredettebben szemlélték az összecsapást, és felhangzott a rigmus: „Egyszerűen senkik vagytok…” Hogy mégsem szenvedett újabb csúfos vereséget a Ferencváros, arról Paul Shaw tett. Az angol légiós a 90. percben Szalai Tamás középre lőtt labdájánál előzte meg a kapust, és közvetlen közelről egyenlített.

A kecskemétiek akár bajnoki címet is ünnepelhettek volna szombaton, de mivel közvetlen üldözőjük, a Szolnok is győzött, ez egyelőre elmaradt.

Keleti csoport: Kazincbarcika– Tuzsér 2:1 (1:0), Vecsés– Kecskemét 2:4 (0:0), Vác–Mezőkö?vesd 4:0 (3:0), Szolnok–Bőcs 4:0 (2:0), Orosháza–Makó 0:3 (0:0), BKV Előre–Cegléd 1:2 (0:1), Bak?taklórántháza–Jászberény 3:3 (2:0), Ferencváros–Tököl 1:1 (0:0). Az élmezőny: 1. Kecskemét 66 pont, 2. Szolnok 59, 3. FTC 53.

Nyugati csoport: Budaörs– Haladás 1:4 (0:3), Soroksár–Barcs 2:2 (2:1), Komló–Ajka 2:0 (2:0), Dunaújváros–Integrál-DAC 0:4 (0:2), Kozármisleny– Mosonmagyaróvár 4:0 (3:0), Gyirmót– Felcsút 1:1 (1:0). A további meccsek lapzárta után értek véget. Az élcsoport: 1. Haladás 64 pont, 2. Felcsút 57, 3. Gyirmót 49. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?