Magyar és szlovák érem

Moszkva. Szlovákia verseny-zői eddig mindig éremmel tértek haza a karate Európa-bajnokságokról, ezúttal sincs ez másképp: Klaudio Farmadin bronzérmet szerzett szombaton a 39. kontinensbajnokságon.

Moszkva. Szlovákia verseny-zői eddig mindig éremmel tértek haza a karate Európa-bajnokságokról, ezúttal sincs ez másképp: Klaudio Farmadin bronzérmet szerzett szombaton a 39. kontinensbajnokságon. Az utóbbi esztendők legjobb szlovák versenyzőjének ez már az ötödik érme az Európa-bajnokságokról, s érdekes módon mindet a 3. helyért kapta. Szlovákia eddig 15 érmet nyert (2-3-10) a seregszemléken.

A magyar Tóth Beatrix is bronzérmet szerzett a orosz fővárosban. 5:2-re legyőzte török riválisát. (s, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?