Magabiztos csütörtökiek

regiofoci

Az egyházgelleiek húsvétvasárnap a listavezető csallóközcsütörtökieket fogadták a VI. fociliga 22. fordulójában.

A főleg fiatalokból álló hazai csapat szokásához híven letámadással kezdett. A vendégek azonban bizonyították, nem véletlenül elsők. A 16. percben egy kapu előtti kavarodást követően megszerezték a vezetést (0:1). Az események innentől kezdve felpörögtek, igazán élvezetes lett a meccs. Előbb a hazaiak hagytak ki egy ajtó-ablak helyzetet, majd az ellentámadás során a gólvonalról kellett menteniük. A 37. percben Méhes János, a hazaiak kapusa 10 másodpercen belül három ziccert is hárított reflexmozdulattal. Egy mintaszerű vendégakció után a fejes még a kapufán csattant, de a kipattanóra is a vendégek eszméltek elsőként, és egy lapos lövéssel megduplázták előnyüket (0:2).

A második félidőben erősödőtt az egyházgelleiek nyomása. A hazaiak újonnan igazolt színesbőrű játékosa (aki Ukrajnából menekült a háború elől) fejesét bravúrral védte a kapus. Egy villámgyors kontra végén azonban megszületett a harmadik vendéggól. A hátralévő időben a hazaiak csak kapusuk bravúrjainak köszönhették, hogy nem lett több. Méhes János a rutintalanságban látta a vereség okát. „Nagyon fiatal csapat vagyunk – kivéve engem – , de ha együtt maradunk, és a munkamorál is megmarad, szép eredményeket érhetünk el. Én ugyan nem vagyok egyházgellei, de jól érzem itt magam, és igyekszem a fiataloknak átadni valamit a megszerzett rutinból. Jó és sportszerű mérkőzés volt, de ismét bebizonyosodott, hogy hátul végig koncentráltnak kell maradni, elöl pedig be kell rúgni a helyzeteket. De nincs semmi baj, megyünk tovább a megkezdett úton.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?