Lisztes volt a legjobb

Bréma/Pozsony. Rosszul kezdte a bajnoki idényt a Werder Bremen bundesligás labdarúgócsapata, az első hat fordulóban csak egyszer sikerült győznie. A következő három felvonásban Thomas Schaaf edző együttese azonban kilenc pontot szerzett.

Bréma/Pozsony. Rosszul kezdte a bajnoki idényt a Werder Bremen bundesligás labdarúgócsapata, az első hat fordulóban csak egyszer sikerült győznie. A következő három felvonásban Thomas Schaaf edző együttese azonban kilenc pontot szerzett. Örvendetes tény, hogy mind a három meccsen Lisztes Krisztián a kezdőcsapatban kapott helyet. Sőt, a vasárnapi, Nürnberg elleni összecsapáson két gólt rúgott és a világhírű német sportlap, a Kicker szerint a meccs legjobb játékosa volt. Ezen kívül bekerült a forduló válogatottjába.

Lisztes Krisztiánt jó kedvében értük utol Brémában. „Még a Stuttgartban jatszottam, amikor a Freiburg elleni meccsen a Premiere tévéadó nézői engem választottak a találkozó játékosának. Pályafutásom alatt először sikerült egy meccsen két gólt lőnöm. Az első fordulókban alig játszottam Schaaf edzőnél. Ez azonban már megváltozott, most már rendszeresen pályára lépek, és remélem, elégedett a teljesítményemmel.” Krisztián ugyan első góljait lőtte a Bremen színeiben, ez azonban nem került neki semmibe. „Újoncként csak az idény elején kellett meghívnom a csapatot egy vacsorára. A vasárnapi góljaimat már nem ünnepeltük meg.” Jelenleg a Werder már a hatodik helyen áll a tabellán. „Csak idő kérdése volt, mikor kezdjük a pontgyűjtést. Jó csapattal rendelkezünk, célunk az UEFA Kupa-szereplés kiharcolása. Az igazi képességeinket azonban a következő fordulók mutatják meg, amikor a Dortmund, a Leverkusen és a Bayern lesz az ellenfél.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?