Lippi visszatér?

Róma |

<p>Donadoni pár nappal a kontinensviadal rajtja előtt hosszabbította meg két évvel a szerződését, a Gazzetto dello Sport is úgy véli, ezzel a búcsúval véget ért az ő nevével fémjelzett korszak.</p>

A  4:2-es vesztes spanyol-olasz meccs után az olasz sajtó máris Marcello Lippi visszatéréséről ír.

„Olaszország, Lippi visszatér” – olvasható a Corriere dello Sport címlapján. Az újság a meccs tudósításában elismeri, „Spanyolország jobb volt és győzött”.

Noha Donadoni pár nappal a kontinensviadal rajtja előtt hosszabbította meg két évvel a szerződését, a Gazzetto dello Sport is úgy véli, ezzel a búcsúval véget ért az ő nevével fémjelzett korszak.

„Cesc Fabregas 11-ese vethetett véget Donadoni-érának a Squadra Azzurránál” –olvasható a tudósításban. Az értékelések szerint Donadoninak nem a korai búcsú, sokkal inkább a mutatott, elképzelés nélküli játék miatt kell távoznia, s erre a produktumra az sem lehet magyarázat, hogy Fabio Cannavaro és Andrea Barzagli kidőlt, míg Andrea Pirlo és Gennaro Gattuso eltiltott volt.

A Corriere della Sera arról ír, hogy a vasárnapi egy demoralizáló vereség volt a kilátástalan játék miatt, amely „a kihaltnak hitt catenaccio-ra emlékeztetett, pedig mostanáig azt hihette mindenki, hogy ez teljesen eltűnt az olasz futballból”. A lap azt is megemlíti, Toni fizikálisan nem bírta a terhelést és így Donadoni vele együtt süllyedt el, amelynek „hamarosan meglesznek a következményei”. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?