Lipčák újra Trencsénben

Ma teljes fordulót rendeznek a labdarúgó Szuperligában. Több érdekes összecsapásra is sor kerül. Igencsak mozgalmas hét után Eperjesre látogat a pozsonyi Slovan. A múlt héten Pozsonyban diadalmaskodó Žilina Kassára utazik, de még nem tudni, milyen összetételű csapat ellen játszik majd.

A Slovan (sötét mezben) három vereség után Eperjesen javítani szeretneEugen Vojtišek felvétele Már a pénteki edzés után útra kelt a Slovan csapata, amely három vereség után látogat a Tatran-stadionba. Egy biztos, nem lesz könnyű dolga. Több játékosa – különböző okok miatt – nem léphet pályára. Vittek és Kljestyan játékáról csak közvetlenül a meccs előtt dönt a csapat orvosa, míg Bednárt és Petrušt egy hónapra kizárta a vezetőség a játékoskeretből. Amúgy a Slovannak a korábbi, eperjesi találkozókon nem sok babér termett. Rudolf Janček, a Slovan menedzsere: „A hét eleji események után úgy érzem, megnyugodtak a kedélyek, és a játékosok nagy lelkesedéssel készültek. Megértették, hogy jogaikon kívül vannak kötelességeik is. Ha nem profi módon szerepelnek, akkor a vezérkar megbüntetheti őket. Eperjesen más célunk nem lehet, mint a három pont megszerzése.” A hazai Tatran háza táján is forró volt a hangulat. Sokan várták, hogy Vladislav Sabol elnök leváltja a csapat edzőjét, Jindřich Dejmalt. „Sabol elnök nagyon sokat beszélgetett a játékosokkal és velem is. A Tatranban mindenki tudja, milyen is volt a helyzet nyáron, amikor ide kerültem. Ezért a jelenlegi nyolcadik hely nem is annyira rossz. De azt is hozzá kell tenni, hogy csak egy ponttal szereztünk többet, mint a sereghajtó Dubnica. Tisztában vagyunk azzal, milyen helyzetben van a Slovan. Remélem, nem szombaton szakad meg a rossz sorozata... Számunkra rossz előjel, hogy Seman, Vybíral és Staš sérültek. Minden játékosnak hoznia kell formáját, ha nem akarunk vereséget szenvedni” – mondta az eperjesi tréner.

Az elmúlt fordulók legeredményesebb csapata, a Púchov Rózsahegyre látogat. Jozef Šuran, a Matador edzője: „Elégedett leszek, ha csak egy pontot szerzünk, de viszont jó teljesítménnyel rukkolunk elő. Mindenki egészséges, csupán Buchta fog hiányozni eltiltás miatt.”

Trencsénbe a Petržalka látogat. Martin Lipčák évekig az Ozeta kapuját védte, azonban az új bajnoki idény előtt az Artmediához igazolt. „Kicsit furcsán fogom érezni magam azon a pályán, ahová több szép emlék fűz. Mivel azonban profi játékos vagyok, és jelenleg a Petržalka a csapatom, mindent megteszek, hogy mi szerezzük meg a pontokat.” A kassaiak a klubban kialakult helyzet miatt szerették volna későbbi időpontban lejátszani a Žilina elleni találkozót. A Szlovák Labdarúgó Szövetség Ligabizottsága azonban ezt nem engedélyezte. Miroslav Hašan, az FC Košice sportigazgatója: „Valószínű, hogy lesz meccs a Lokomotíva-stadionban, a múlt héten ideiglenesen kizárt játékosok ismét pályára lépnek.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?