Lionel Messi megy az olimpiára

Barcelona/Peking |

Lionel Messi csütörtökön útra kel Kínába, hogy csatlakozzon a címvédő argentin olimpiai labdarúgó-válogatotthoz. A kiváló csatár mindenképpen részt akart venni az ötkarikás játékokon, ám klubja, az FC Barcelona ezt igyekezett megakadályozni arra hivatkozva, hogy a pekingi olimpia ideje alatt Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik, amelyen nem akarta nélkülözni az argentin klasszist.

A vitát végül a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntötte el, amely szerdán valamennyi klubot arra kötelezte, hogy engedje el a meghívott 23 éven aluli játékosait a pekingi olimpiára. A FIFA egyértelmű állásfoglalására azért volt szükség, mert az FC Barcelona az argentin Lionel Messi, a Schalke 04 a brazil Rafinha, míg a Werder Bremen a szintén brazil Diego részvételét akarta megakadályozni. Messi Olaszországból repül Kínába, mert szerdán este még Firenzében a FC Barcelona mezében lépett pályára a Fiorentina ellen. A felkészülési találkozót 3-1-re a katalánok nyerték, Messi 69 percet játszott. (MTI)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?