Sport

Leszakadt az ég Nagytúron

Nagytúr | A hatalmas esőzés miatt csak az első félidőt tudta lejátszani a két csapat a listavezető s már bajnok nagytúriak és a tizedik helyen tanyázó palástiak mérkőzésén a lévai területi bajnokság VII. ligájának 28. fordulójában.
Ábel Gábor

2019. június 8. 16:16

A tizenötödik percben házi gólkirályunk, Andrej Jaďuď megszerezte a vezetést. Már az első játékrész vége felé eleredt az eső. Fél órán keresztül valóságos felhőszakadás volt, ezalatt mintegy negyven milliméter csapadék esett. Még három órával később is állt a víz a pályán, a környéken viszont mindenütt sütött a nap. Egy évtizede kerültünk hasonló helyzetbe, akkor is halasztani kellett” – adott helyzetjelentést Saliga József nagytúri klubtitkár és edző. Talán csak a büfés járt jól, mert a presztízsmeccsre kilátogató nézők zöme nála próbálta múlatni az időt. „Az érvényes szabályok értelmében csak az elmaradt második félidőt kell lejátszanunk június 15-én, 18.00 órakor. Azok a játékosok léphetnek csak pályára, akiknek a neve szerepelt a félbeszakadt mérkőzés játékvezetői jegyzőkönyvében. Másnap a zárófordulóban Malé Kozmálovce csapatát fogadjuk, akkor lesz pezsgőbontás a bajnoki cím elnyerése alkalmából” – tájékoztatott Saliga József.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A rendőrség vizsgálódik az R7/D4 építkezésén

A Focus újabb felmérése méri vonal alatt a Hidat és az MKP-t is

Újabb ellentmondás a Kuciak-gyilkosságban

Danko úgy hívott meg egy diktátort, hogy előtte nem egyeztetett sem Čaputovával, sem a külüggyel

2,6 millió végrehajtás leállítva

Csernobilról is szó lesz a Pohodán

Legfrissebb galériák
Olvasta már?