Legyőzték a listavezetőt a komáromi kosarasok

bckn

A férfi Niké SBL kosárlabdaliga 13. fordulójában a komáromiak remek végjátékkal 80:76-ra legyőzték a listavezető pozsonyi Inter együttesét, és ezzel feljöttek az 5. helyre.

A mérkőzés lefolyása olyan rapszodikus volt, mint a Duna-parti csapat eddigi szereplése az extraligában. Az első negyedben, mint már sokszor, megint nem ment a játék a hazaiaknak. Sok volt a pontatlan passz, és a dobási kísérleteknek a fele sem volt sikeres. A pozsonyiak végig vezettek a játékrészben és 15:24-gyel zártak. A második negyedben javult a komáromiak játéka, pontosabban támadtak és védekeztek is, több lepattanót is szereztek. A játékrészt 21:13-ra nyerték a hazaiak, de ezzel még nem érték be a fővárosiakat.

Gasicsék felzárkózása a szünet után nem folytatódott, a visszaesést a vendégek kihasználták. A negyedet a pozsonyiak nyerték 21:13-ra, majd az utolsó negyed elején már 61:49-re vezettek. Ezután Danielič hármasaival és Gasics óriási szólójával a hazaiak feljöttek 60:62-re, ami megfogta a fővárosiakat. Ezután a hazaiak szinte áttörhetetlen védekezésre rendezkedtek be és csaknem lehetetlenné tették, hogy hárompontos dobásokkal kísérletezgessenek a vendégek. Ami nem sikerült a pozsonyiaknak, az sikerült a hazaiaknak 76:76-nál: Stuckey csuklója nem remegett meg, és a védekezési vonalon kívülről betalált – 79:76, majd egy büntetővel kialakult a 86:80-as végeredmény.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?