Lázok gólja három pontot ért

ÖSSZEÁLLÍTÁSA Soproni Liga 1. fordulójának zárómérkőzésén a Honvéd hazai pályán 1:0-ra kikapott a Vasastól.A hazaiak végig fölényben játszottak, a 68.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A Soproni Liga 1. fordulójának zárómérkőzésén a Honvéd hazai pályán 1:0-ra kikapott a Vasastól.

A hazaiak végig fölényben játszottak, a 68. percben tizenegyest is hibáztak, de egy kapushibát kihasználva, Lázok János góljával végül a Vasas győzött.

Az első félidőben csak a Honvédnak voltak helyzetei, de ezek rendre kimaradtak. A vendégeknek minden erejüket felemésztette a védekezés, a Honvéd kapujáig szinte egyszer sem jutottak el. A második félidőt viszont sokkal aktívabban kezdték a piros-kékek, ám a kezdeti Vasas-próbálkozások után ismét a Honvéd pillanatai következtek, aminek végén büntetőhöz jutottak a hazaiak. Paripovics ütött bele kézzel egy labdába a tizenhatoson belül a 68. percben, amiért jogosan járt a tizenegyes. A labda mögé Dobos Attila állt, de a bal oldali kapufát találta el. Támadott a Vasas, a 77. percben Rabóczki még bravúrral védett, de négy perccel később nagyot hibázott: rosszul mozdult ki, így Lázok fölötte a kapuba fejelhetett. A 87. percben Tóth András második sárga lapját is megkapta, de a Vasas tíz emberrel is kihúzta a hátralévő időt, így elhozta a három pontot a Bozsik-stadionból. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?