LászlóCsabának mennie kell

Budapest. Rendkívüli ülést tartott az FTC Rt. igazgatósága. A testület értékelte a labdarúgócsapat eddigi szereplését és úgy döntött, hogy a szakmai stábban változtatásokra van szükség.
Horváth K.

Budapest. Rendkívüli ülést tartott az FTC Rt. igazgatósága. A testület értékelte a labdarúgócsapat eddigi szereplését és úgy döntött, hogy a szakmai stábban változtatásokra van szükség.

Horváth K. József, a klub sajtófőnöke elmondta, mivel László Csaba vezetőedzőnek élő szerződése van, napokon belül elkezdődnek vele az egyeztetések a megállapodás felbontásának feltételeiről.

„Nekem a klubból még senki sem szólt, az igazgatóság döntéséről sem értesültem hivatalosan” – jelentette ki László Csaba. „Újságíróktól már hallottam, hogy nem számítanak rám az Üllői úton, de azt tartanám tisztességesnek, ha az illetékesek engem is beavatnának az elképzeléseikbe. Amíg nekem nem szól senki, addig az FTC edzőjének tartom magam.”

„Amióta véget ért az igazgatósági ülés, folyamatosan interjúkat adtam különböző médiumoknak, természetesen László Csaba is rövidesen értesül a vele kapcsolatos döntésről” – mondta Tepszics Ignác, az FTC Rt. ügyvezetője. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?