Kweuke volt a legjobb

Prága |

<p>Nem sikerült a címvédés a pozsonyi Slovannak a Bajnokok Hétvégéje elnevezésű prágai teremfocitornán.</p>

A hat csapat részvételével megrendezett teremviadal szombati döntőjébe a Sparta Praha és a Slovan Liberec csapata jutott, s végül az észak-csehországiak győztek 6:3 arányban. A harmadik helyet a pozsonyiak szerezték meg, örömük azonban nem volt teljes, a Bohemians elleni csoportmeccs alatt ugyanis állkapcsát törte a csapat csatára, Filip Šebo, akire öt hetes kényszerpihenő vár.

„Kissé csalódott vagyok a végső helyezésünket illetően, a tornán ugyanis három mérkőzést megnyertünk, egyen pedig döntetlent játszottunk. A Sparta elleni elődöntőben megmutatták a játékosaim, hogy van tartásuk, kár, hogy nem volt több szerencsénk a büntetőknél” – értékelt Karel Jarolím, a pozsonyiak vezetőedzője.

Érdekességnek számít, hogy a teremtorna legjobb játékosává a dunaszerdahelyi DAC egykori góllövőjét, a Sparta futballistáját, Leonard Kweukét választották. A Sparta mezében Kweuke mellett két másik volt DAC-játékos, Adiaba és Abena is pályára lépett. A legjobb góllövő Karim Guedé (Slovan) és a libereci Ján Vlasko lett egyenként 5 góllal. (SITA, kiss)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?