Kweuke külföldön folytatja?

Dunaszerdahely |

<p>Nagy volt az öröm a DAC-táborban a szombati győzelem után. Werner Lorant, a csallóköziek német mestere így látta a találkozót: „Nehéz talajon nehéz ellenfél ellen győztünk. Előre tudtuk, hogy nem lesz túl sok helyzetünk. Kweuke ismét bebizonyította, hogy mennyire fontos játékos számunkra. Ha nem hiányzott volna az eltiltások miatt, akkor talán odahaza veretlenül zárjuk ezt az idényt.</p>

Egyébként a szombati mérkőzés azt is igazolta, hogy erőnlétileg sokat javultunk az elmúlt hetekben. Örülök, hogy ilyen futballvárosba kerültem! Le a kalappal a szurkolóink előtt, akik ismét kiváló hangulatot teremtettek, valóban tizenkettedik játékosként segítettek bennünket.”

Megkérdeztük Werner Lorantot, hogy nem tart-e attól, hogy Kweuke téli szünetben külföldre igazol, hiszen többek között az Olimpiakosz Pireusz, a Frankfurt, a Marseille és a Lens is érdeklődik iránta. „Leo egyelőre nem kész játékos. Sokat kell még fejlődnie. Az csak jót tenne neki, ha végigcsinálná velünk a téli alapozást. Elismerem, kevés ilyen tehetséges csatárral találkoztam, természetesen nem örülnék, ha távozna. Én csupán edző vagyok, a klubvezetés dönt az átigazolásokról” – mondta lapunknak a 60 éves tréner, aki 40 esztendős segítőjével, Radványival együtt ünnepelte meg kerek születésnapját.

Peter Gergely, a Dubnica edzője a vereség ellenére nem volt csalódott: „A hazaiak lőttek legalább egy gólt, mi meg nem. Ilyen szempontból a győzelmük megérdemelt. Főleg az első félidőben a vendéglátók jobbak voltak. A vereségünk ellenére nem tudok semmiféle szemrehányást sem tenni játékosaimnak, mert tartalékosan is jól játszottak.” A vendégek szakvezetője is megdicsérte a DAC-szurkolókat: „Örülök, hogy mégis nézők előtt került sor az összecsapásra, bár ez számunkra egyáltalán nem volt előnyös. Fantasztikus légkört teremtettek a hazai drukkerek. Csak azt sajnálom, hogy rajongóink nem tartottak velünk, mert saját szemükkel láthatták volna, hogyan kell sportszerűen segíteni csapatukat.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?